“Wahai Tuhan kami! Kurniakanlah kami rahmat dari sisiMu, dan berilah kemudahan-kemudahan serta pimpinan kepada kami untuk keselamatan ugama kami”. - ayat 10 alKahfi

09 February 2012

Bangsat punya Jepun sebar fitnah UMNO

Ini yang tak boleh tahan, mana nak letak muka. Aduhhh... Cukup mengaibkan. Celaka punya majalah Jepun!  Ini mesti kerja jahat UMNO yang dengki dan iri hati, Entah berapa billion di sogoknya kat majalah ni sampai keluar cerita seram dan menakutkan ini.

Tak guna punya UMNO fitnah sampai Jepun. Habislah aku kali ni. Seluruh dunia dah mula buat gossip. Nasib baik penyokong bebal aku semua bodoh-bodoh belaka. Hahahaha... Aku mesti tipu dia orang kata ini adalah fitnah UMNO juga. Ilmu yang paling mujarab untuk kelentong puak dungu dan biul yang sokong aku...terutama puak PAS.... rungutmya dengan rasa sedikit cemas.

Dalam hatinya, dia masih rasa tak puas hati... celaka punya Jepun. Majalah Sundal! Cuba nak aniaya manusia warak macam aku.

Tak boleh jadi ni, aku mesti saman majalah Jepun celaka ni. Saman tetap saman..... jom layan..



ANWAR AKHIRNYA MASUK MAJALAH JEPUN !



akhirnya BAPA PORNO NEGARA, mister anwar ibrahim telah mencapai makam yang diinginkan oleh mana-mana pelaku seks bebas.

popular dan dipopularkan oleh sebuah majalah lucah antarabangsa.

semalam aku dapat email dari seorang rakyat malaysia, mengenalkan diri sebagai zamz dari toyohashi jepun.

samada dia pelajar atau pekerja aku tak pasti.

namun isi kandungan email yang telah bikin panas sedikit sebanyak telah mencalarkan imej rakyat malaysia di jepun.

kata zamz, dia ditunjukkan oleh rakannya (berbangsa jepun) mengenai cerita/foto kegiatan seks pemimpin politik malaysia bernama anwar ibrahim yang disiarkan oleh majalah lucah di jepun.

kawan zamz bertanya kepadanya, adakah ini ciri pemimpin dan kualiti seorang malaysian yang cukup hebat bercakap mengenai islam dan tamadun ?

zamz terkedu. foto tersebut telah bikin maruahnya jatuh sebagai orang melayu yang beragama islam.

2 hari lepas majalah indonesia menempelak anwar kerana begitu pro kepada perjuangan zionis. ia telah memalukan hatta telah bikin panas hampir keseluruhan umat islam yang simpatisan kepada perjuangan palestina.

hari ini anwar telah bikin nama malaysia busuk pula di jepun !

skandal seksnya dengan pelacor telah dilaporkan oleh majalah bubka, majalah yang soft core dalam menjuarai foto dan kisah seks.

tun m cukup popular dikalangan rakyat jepun.
dia dianggap sebagai bapa pemodenan malaysia.
hari ini kita juga ada bapa.
bapa porno negara, itulah anwar ibrahim.









Pembongkaran terhebat 2012 dari GAP

www.lintasberita.com/.../aya-hirano-scandal - Translate this page Aya Hirano Scandal - The Bubka, the magazine of Japanese that was known as the news of exactly ... Anwar Ibrahim scandal | Video scandal Anwar Ibrahim ...

3 comments:

  1. kwn hang langgan majalah lucah ka? Astagfirullahalazim..

    ReplyDelete
  2. Laa tak baca ka apa yang semua kat atas tu... jangan main tibai jaa. Kalau aku kata hang tak reti baca, hang nak marah. Aku ambil dari GAP, kawan dia hantar email dari Jepun, faham dak? Tu dia bahayanya bila dah tutup telinga tutup mata, dah jadi tak ketahuan, sokong punya sokong, last2 masuk mulut boya. Kalau hang tak minat benda lucah, aku respekla hang, tapi jangan salah tembak...

    ReplyDelete
  3. shin chan mesti marah ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERKINI Posts

Blog Archive