“Wahai Tuhan kami! Kurniakanlah kami rahmat dari sisiMu, dan berilah kemudahan-kemudahan serta pimpinan kepada kami untuk keselamatan ugama kami”. - ayat 10 alKahfi

12 June 2015

Demi selamatkan rahsia 1MDB Najib hancurkan perjuangan Tun M


Penasihat baru selain APCO


Yahaya Ismail said:

Zionisme. Kononnya ada pegawai APCO, sebuah syarikat gergasi yang dikuasai Zionis bertaraf antarabangsa, pernah dilantik Najib sebagai consultant perhubungan awam. Bila didedah oleh berbagai pihak Najib dikatakan membatalkan APCO. Tapi dua orang bekas pegawai APCO dikatakan dilantik oleh Najib sebagai consultantnya/ Matsalleh itu juga pro Zionis. 

Selain dari itu kononnya ada seorang matsalleh lagi dilantik Najib sebagai consultant juga. Orang British ini dikatakan mempunyai hubungan rapat dengan Tony Blair, mantan PM, Britain, yang menjadi anjing Bush dan pro Zionis.

Tanya Najib mengapakah dia melantik consultant asing yang ada hubungan dengan Zionis? Bukankah Zionisme itu musuh Islam? Bukankah negara Malaysia ini negara Islam? 

Consultan matsalleh yang pro Zionis ini memang mahu hancurkan Tun M kerana Tun M begitu lantang mengecam kerajaan Bush dan Zionis. Yayasan Global Tun M pernah mengadakan persidangan antarabangsa menghukum Bush dan Tony Blair sebagai penjenayah perang. 

Sekarang puak Zionis ini menggunakan Najib yang anti Tun M untuk membantu Najib hancurkan perjuangan Tun M yang anti US dan Zionis itu.

Nah, tanya Najib apakah dia sanggup bersekomgkomg dengan Zionis untuk menentang gerakan rakyat yang menyokong Tun M? Bukankah Najib sudah menjadi talibarut Zionis? 

Segala serangan terhadap Tun M melalui media perdana dan TV3 dikatakan adalah atas arahan puak Zionis dan juga cina Lim Kok Weng yang dilantik Najib sebagai consultantnya juga. 

Alat zionis hancurkan Malaysia.. atas bantuan Najib


Nampak sekali Najib tidak yakin dengan consultant Melayu untuk memapahnya. Dia sanggup bayar berjuta ringgit kepada golongan Zionis dan Cina kerana agenda Najib dengan geng Zionis dan Cina itu sama saja - hancurkan Tun M yang membawa aspirasi rakyat Malaysia yang mahu Najib meletak jawatan secara terhormat. 

Apakah Najib:"nothing to hide" pada rakyat Malaysia atau dia punya banyak "to hide" dari pengetahuan rakyat khasnya ahli-ahli UMNO sendiri.


1 comment:

  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111
    (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))    Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...