“Wahai Tuhan kami! Kurniakanlah kami rahmat dari sisiMu, dan berilah kemudahan-kemudahan serta pimpinan kepada kami untuk keselamatan ugama kami”. - ayat 10 alKahfi

05 May 2012

Tipu Anak Muda Sertai BERSIH... semudah ABC


Singapura juga ikut campur BERSIH? Atas arahan siapa? dan kenapa? Memang telah jelas, Singapura melalui PAP sedang usahakan supaya DAP dapat kuasa untuk bergabung... ambil alih Malaysia?

Takut tak Singapura menawan Malaysia? Jika Anwar dan DAP terus lakukan kerja BERSIH ini (PAS ikut jadi barua) satu hari nanti Malaysia akan ditelan oleh Singapura. Melayu akan menjadi hamba Cina. Anwar sepatutnya tidak dibiar terus merosakkan keharmonian negara. Kalau perlu sediakan tindakan agresif.

Anwar terdesak melakukannya dalam PRU13 ini demi survival politiknya. Dalam keadaan separuh sedar, dia telah menjual negara kepada Cina Singapura yang amat rasis.

Wang Yahudi dibelanjakan dengan meluas bagi menjatuhkan kerajaan... ingat Anwar ingatlah Yahudi. Mudah sahaja kalau nak..

Budak perempuan melayu umur 15 tahun (5 orang) masuk toilet PWTC salin baju Bersih pada pagi demo bermula.



Bila kena tangkap dgn sekuriti, menangis nangis minta tlg merayu jgn bagitau mak bapak diorang.

bila ditanya "korang masuk bersih ni tau tak kenapa?"
jawapan "tak tau bang, kitorang ikut je, ada abang tu bagi 50 inggit bagi baju, ikut kawan je bang" sambil menangis mcm beruk sbb kena tangkap.
bila ditanya "mak bapak korang tak tau eh? bapak kau keje mana?"
jawapan "jangan bang bapak saya mesti bantai saya, bapak saya keje harini, dia keje Bomba bang"....



can you imagine how the kids are used?

That the Chinese Boys attended Bersih yang beramai-ramai tu kebanyakan mereka Singaporean?

soalan diajukan kepada mereka masa mereka terkedu kejap di LRT station sbb LRT tahan 3 jam operasi bagi mengelak dari pendemo pendemo pergi ke tempat demo.
bila ditanya, "mana korang nak pegi? pakai baju apa ni?"
diorang kata "kitorang support bersih"
bila ditanya "oohh ya ke? korang dari universiti mana?"
diorang kata "kitorang dari singapore lah...turun mlm semalam"

hmmmm PAP mungkin? all paid and sponsored?

Kebanyakan Perusuh 3.0 Berbangsa Cina Diimport Dari Singapura!!!



Persoalan KENAPA?

Kredit: KulaanNiring.blogspot.com dan Lamanizzs

1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERKINI Posts