“Wahai Tuhan kami! Kurniakanlah kami rahmat dari sisiMu, dan berilah kemudahan-kemudahan serta pimpinan kepada kami untuk keselamatan ugama kami”. - ayat 10 alKahfi

29 January 2013

HJ HADI makin "pening"

Aku kesian kat Hj Hadi yang semakin melalut, pening dan gelabah sejak bergurukan Anwar. Kalau Hj Hadi dipanggil Tuan Guru, apa pula gelaran ejen Liberalisma itu? Maha Guru? haha.

Akibat terikut2 jejak Anwar (sebenarnya sudah mabuk) Hj Hadi dan Nik Aziz jadi semakin kacau bilau dan tak tentu hala. Kesian sungguh. Sekejap kata ok sekejap lagi kata tak ok. Yang makin pening ialah pengikut tegar PAS, jadi sasau. Hilang arah kerana selama ini hanya menggunakan otak orang lain.

Ust Nasha jadi mangsa bila nak betulkan pimpinan, atas sebab remeh dia di benamkan. Kes serupa menimpa Dr Hasan satu masa dahulu. Lepas ini giliran siapa pula ya?

Lepas ini apabila kurang ulama dalam majlis syura, PAS akan jual kembali nama Allah... kalau tak percaya boleh sama2 tunggu. Karpal dah mula buat hal.. agaknya apa rasanya jadi "luncai"?

2 comments:

  1. CUKUP LAH DENGAN KEMUNGKARAN DAN KEROSAKAN YANG TELAH DILAKUKAN OLEH NIK AZIZ DAN HADI AWANG SERTA MAT SABU. MANA PERGINYA DUIT AHLI KOPERASI KOHILAL? SIAPA YANG MEROMPAK WANG KAMI? MANA PERGINYA WANG RM700 JUTA YANG DIBERIKAN OLEH KERAJAN PUSAT UNTUK BEKALAN AIR BERSIH DI KELANTAN? KAMI AKAN TUNTUT DI HADAPAN ALAH SWT DI PADANG MAHSYAR NANTI. JANGAN KAMU GADAIKAN KALIMAH ALLAH KEPADA KAFIR HAARBI...KAMU TELAH PUN JATUH SYIRIK. NIK AZIZ DAN HADI AWANG SELALU KELUARKAN FTWA SONGSANGDAN FATWA BODOH UNTUK KEPENTINGAN POLITIK. HADI AWANG TOLONG JAWAN MANA PERGINYA DUIT MEMALI ITU? MAT SABU LAMIU TELAHMENIPU JANDA-JANDA ARWAH MEMALI..MANA PERGINYA DUIT IBU KAMI? JAWAB SEGERA SOALAN CIKGU NON. HADI AWANG KAMU TELAH KAFIRKAN ORANG ISLAM, TETAPI KERJA KUTUK YANG LEBIH HINA KAMU LAKUKAN IALAH SANGGUP MENGGADAIKAN KALIMAH ALLAH KEPADA ALJUBURI. APA PUN SELAKU AHLI PAS, SAYA AKAN KEMPEN UNTUK MEMASTIKAN PAS KALAH PILIHANRAYA INI. AHLI PAS DARI KETURUNAN CINA JANGAN MIMPI KAMU AKAN DAPAT UNDI DARI AHLI PAS. DAP DAN CINA ADALAH MUSUH ISLAM YANG NYATA.SAYA MERAYU KEPADA SEMUA AHLI PAS TOLOAK KAUM KAFIR CIAN DAN JANGAN BAERIKAN UNDI KEPADA MEREKA. JANGAN MENGUNDI HADI AWANG, NIK AZIZ DAN MAT SABU. MEREKA BERTIGA INI TELAH MEROSAKKAN AKIDAH ISLAM. DEMI ALLAH, TOLAK MEREKA BERTIGA INI.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...