“Wahai Tuhan kami! Kurniakanlah kami rahmat dari sisiMu, dan berilah kemudahan-kemudahan serta pimpinan kepada kami untuk keselamatan ugama kami”. - ayat 10 alKahfi

05 January 2012

Nur Amalina Che Bakri - Ibu nafi berita fitnah,... bla bla.. Apa kata Anwar?

Ada orang cemburu dengan kejayaan anak saya selama ini, kata Sabariah.... Apa kata Anwar? Tentu Anwar bersetuju... Ini projek rahsia anjurannya bersama Ambeega. Bebas... bebas....bebas... termasuk dusta?

adakah foto ini palsu?
uhh uh ... INTIM

Pakaian yang dipakai Amalina dibeli saya sendiri, manakala gambar terbabit dirakam ketika kami bersama melancong ke Paris untuk bercuti pada Ogos 2009. Sebenarnya, gambar yang disiarkan itu gambar lama yang bersifat peribadi.Saya mengenali setiap rakannya yang turut berada dalam gambar itu - Ibu Nur Amalina. Yang mana satu betul?

Mengarut. Kenyataan yang tak masuk akal langsung. Mana mungkin anak yang dilatih dengan hidup bertudung di galakkan memakai pakaian dedah sana dedah sini dan berpelukan dengan lelaki. Kamu berdusta, Sabariah?

Baru-baru ni kecoh pasal penyebaran gambar yang dikatakan milik Pelajar Cemerlang 17A (Sijil Pelajaran Malaysia) SPM 2005, Nur Amalina Che Bakri. Beliau juga dikatakan tidak lagi menyambung pengajian perubatannya di Universiti Edinburgh selain menjalani gaya hidup bebas. Tup-tup harini keluar statement dari pihak ibunya, Puan Sabariah Hassan yang menyangkal dakwaan tersebut pada sidang media untuk menjelaskan keadaan sebenar.

haha gambar ni betul ke? macam dah edit jer..

Antara penjelasan yang diberikan oleh ibunya adalah:

Pakaian yang dipakai Amalina dibeli saya sendiri, manakala gambar terbabit dirakam ketika kami bersama melancong ke Paris untuk bercuti pada Ogos 2009. Sebenarnya, gambar yang disiarkan itu gambar lama yang bersifat peribadi. Saya mengenali setiap rakannya yang turut berada dalam gambar itu

Menurut beliau lagi anaknya masih cemerlang dan kini sedang bertungkus-lumus untuk menyiapkan sebuah buku perubatan dan kini Nur Amalina sedang menjalani latihan amali di sebuah pusat perubatan terkemuka di UK. Beliau juga dijangka akan menamatkan pengajian pada Mei ini.

Beliau berkata anaknya telah menghubunginya melalui “Skype” dan menurutnya Amalina sudah lali dengan tomahan begini kerana ianya bukan kali pertama perkara ini terjadi. Mungkin ada orang cemburu dengan kejayaan anak saya selama ini,” katanya.

sumber: Berita Harian

Korek jangan tak korek... Anwar nak tau juga perkembangannya dalam menjayakan rancangan boss dia Yahudi mabok tu. Haa bila Anwar jadi PM nanti sahlah perkara yang sama berlaku dalam negara ekoran perjuangan NGO tajaan Yahudi .... seks bebas... gay... LBGT... tah apa lagi tu.  

OOOii sokonglah Anwar... untuk kebebasan....

Berita terkini mengenai Amalina.....KLIK SINI


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive