“Wahai Tuhan kami! Kurniakanlah kami rahmat dari sisiMu, dan berilah kemudahan-kemudahan serta pimpinan kepada kami untuk keselamatan ugama kami”. - ayat 10 alKahfi

JATIs


HOT VIDEO !!! HASAN ALI MENGAKU ANWAR IBRAHIM SOKONG ISRAEL ???
27/2/12

“Saya kawan baik dia..sama pengajian di universiti, sama umur..kalau dia tua pun..tua dua tiga bulan daripada saya..saya hormati dia satu masa dahulu..saya bersama dia satu masa dahulu..

“Tapi saya tidak boleh bersekongkol dengan orang yang hilang moral..orang yang tidak ada moral..orang yang moralnya tercemar..apa lagi di akhir-akhir ini..dia minta masyarakat dunia..bersama-sama membantu..menjamin keselamatan Israel itu dipertahankan”, kata Datuk Dr Hassan Ali ketika berceramah dalam Program Bersatulah Ummah Untuk Selamatkan Akidah di Padang Astaka Kemaman,Terengganu, 25 Februari.

LIHAT VIDEO DI BAWAHMarilah kita bantu bangunkan kesedaran Ummah


HOT VIDEO !!! UCAPAN PENUH CERAMAH HASAN ALI DI KAMPUNG MELAYU SUBANG !!!

KITA HAYATI UCAPAN PENUH DATUK DR HASAN ALI DI BAWAH

Roadshow "AQIDAH & KUASA KETIGA" Bersama YB Dato' Dr. Hassan Ali di Lot 3388 Jalan Tembusu, Kampung Melayu Subang Pada 28 Februari 2012

UCAPAN PENUH MAKNA DARI BELIAU MEMBUATKAN SEMUA PEMIMPIN PAKATAN SEDAR !!!

Subang 28/2/12
KENAPA ANWAR PERLU DITOLAK
ada 5 SEBAB

Hasan Ali : 5 Sebab Anwar Perlu Ditolak


AIDCNews – 17/04/12 – YB Dato’ Dr Hasan Mohamed Ali, Presiden Jati memberikan lima sebab kenapa Ketua Pakatan, Datuk Seri Anwar Ibrahim perlu ditolak dalam Pilihanraya Umum ke-13.

Kelima-lima sebab itu adalah Anwar menolak Islam dan berusaha keras meliberalkan PAS, menukar sistem negara ini kepada sistem Republik, menghadapi permasalah moral yang sangat berat, menyokong keselamatan Israel dan kelima menyokong LGBT (Lesbian, Gay, Biseksual dan Transgender).

Dr Hassan berkata demikian ketika berceramah dalam Program Selamatkan Aqidah, di Padang Bukit Jelutong, Permatang Pasir, Permatang Pauh, Pulau Pinang pada 7 April.

NEGARA REPUBLIK
Anwar nak buang Raja-raja Melayu?

Hassan : Mereka Mahu Tukar Kepada Negara Republik

YB Dato’ Dr Hasan Mohamed Ali, Presiden Jati berkata sekirannya pembangkang dapat menawan 2/3 kerusi parlimen, agenda utama mereka adalah menukar konsep pemerintahan Raja berpelembagaan kepada sebuah Negara Republik.

““Ahli Parlimen Permatang Pauh ni saya namakan (sebagai) kepala keretapi.. Kalau dengan kepimpinan Kepala Keretapi mereka berjaya ke Putrajaya.. lagi empat bulan..tiga bulan..katakan mereka dapat 2/3 daripada Parlimen..

“Sebagaimana yang disebut-sebut.. makalah-makalah diberikan kepada saya.. dalam wacana-wacana juga saya dilibatkan.. mereka nak menukar negara ini daripada sistem demokrasi kepada sistem Republik”, katanya dalam Program Selamatkan Aqidah, di Padang Bukit Jelutong, Permatang Pasir, Permatang Pauh, Pulau Pinang pada 7 April.

Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim ketika berceramah di luar negara sering menyebut negara Turki dan Indonesia sebagai model negara ‘Muslim Demokrasi’, di mana kedua-dua negara itu merupakan sebuah Negara Republik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...